Goud, zilver & uurwerken

Trouwringen

Voor de mooiste dag van uw leven bent u natuurlijk op zoek naar het mooiste paar trouwringen om deze dag compleet te maken. Tenslotte draagt u deze ringen vanaf uw trouwdag als symbool van eeuwige liefde. Dat is ook de reden waarom de kwaliteit van deze ringen van groot belang is bij uw keuze. Daarnaast is het belangrijk om samen de verbondenheid te voelen bij de keuze die u maakt.


Om u de gelegenheid te geven alles te bekijken in alle rust, hebben wij een ruim assortiment aan trouwringen om alle mogelijkheden tastbaar te maken. Een groot aanbod van merken, zoals aller-spanninga, flamingo, edel-design, martinshof en vele andere binnen- en buitenlandse fabrikanten en edelsmeden geven een breed spectrum aan mogelijkheden. Het is natuurlijk ook mogelijk uw eigen ontwerp te maken of een ontwerp dusdanig aan te passen naar uw smaak dat het voor u de perfecte set trouwringen wordt. Let wel, trouwringen welke speciaal worden ontworpen en vervaardigd hoeven niet duurder te zijn dan reeds bestaande ringen. Elke ring wordt tenslotte speciaal voor u gemaakt!
Het meest geëigende materiaal voor trouwringen is goud, en dat is er in een zeer breed palet van kleuren. Naast klassiek geel, soms wat oranjegetint en soms wat rosé, is er het trendy rood, wat vaak gecombineerd wordt met witgoud. Overigens is witgoud alleen al verkrijgbaar in vier verschillende tinten. De uitstraling van uw ringen wordt bepaald door interactie van ontwerp en uitvoering. Uiteraard zullen wij ons tot het uiterste inspannen om samen met u tot een mooi resultaat te komen waarover u zeer tevreden zult zijn. Dat mag u ook verwachten van een gerenommeerd juweliersbedrijf. Wij adviseren u graag.

Om ons assortiment trouwringen zelf vrijblijvend te komen bekijken vragen we u een afspraak te maken, zodat we u in alle rust kunnen adviseren.
PARDEUX openingstijden:
Laat het ons svp weten dat u komt.
Dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00
Vrijdag van 10.00 tot 21.00.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00.
Elke woensdagavond en de eerste zondag van de maand is het mogelijk op afspraak een bezoek te brengen.